Vriend van stichting Hart voor vesting Grolle

De doelstelling van stichting Hart voor vesting Grolle is het bevorderen van de leefbaarheid en woonomgeving van Groenlo op sociaal, historisch en cultureel gebied, én het op de kaart zetten van onze vestingstad.

Als “Vriend van stichting Hart voor vesting Grolle” draag je bij aan het bevorderen van de leefbaarheid en de woonomgeving van Groenlo op sociaal, historisch en cultureel gebied in de vorm van stadsherstel en vergroening. Daarnaast word je regelmatig op de hoogte gehouden via onze nieuwsbrief en ontvang je uitnodigingen voor speciale evenementen en activiteiten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een cadeau in het kader van 750 jaar stadsrechten en het nieuwe Nationaal Museum Tachtigjarige Oorlog. De jaarlijkse bijdrage hiervoor bedraagt € 20,-.

Als vriend van Hart voor vesting Grolle ben je tevens vriend van Nationaal Museum Tachtigjarige Oorlog.

Wordt vriend en ontvang diverse leuke voordelen:

Daarnaast help je als Vriend onder andere mee aan:

Vriend

€20,-

Jaarlijks

Twee vrienden op hetzelfde adres

€30,-

Jaarlijks

Vriend voor het leven

€500,-

Eenmalig

Bedrijven

Aanmeldformulier Vriend van stichting Hart voor vesting Grolle

  Welke Grolse vereniging wil je steunen?

  Door ondertekening van het machtigingsformulier geef je toestemming aan stichting Hart voor vesting Grolle om jaarlijks of eenmalig een incasso-opdracht te sturen naar uw bank om het bedrag af te schrijven.

  Handtekening:

  Een donatie doen?

  Wanneer je enkel een donatie wil doen en geen behoefte heeft aan de activiteiten en voordelen die de stichting biedt voor de vrienden van. Uiteraard is dat mogelijk! Natuurlijk kun je ook dan genieten van een fiscaal voordeel door onze ANBI-status.

  Onze penningmeester staat tot jouw beschikking. Neem voor een persoonlijke afhandeling of eventuele vragen of wensen contact met ons op.